luni, 15 aprilie 2024
More
  AcasăLifestyle4 bijuterii speciale pe care le poți dărui copilului tău

  4 bijuterii speciale pe care le poți dărui copilului tău

  -

  Copilașii sunt atrași de obiectele colorate și strălucitoare cu o formă deosebită. Fiind la vârsta la care se dezvoltă din toate punctele de vedere, cei mici au nevoie să le fie stimulată creativitatea pentru a o pune în valoare. Din fericire, bijuteriile din aur reprezintă una dintre cele mai bune variante la care părinții pot apela, pentru a-i oferi celui mic un cadou de excepție, de care să se bucure și atunci când crește. 

  Bijuteriile din metale prețioase, cum ar fi aurul sau argintul, reușesc să treacă testul timpului cu brio, iar cel mic va avea ocazia ca, peste ani și ani, să se bucure de cadoul cu o puternică valoare sentimentală, pe lângă cea financiară. Principalele bijuterii din aur care pot fi oferite drept cadou pentru un copilaș pot fi:

  1. Lănțișoarele cu pandantive din aur

  A devenit o modă ca cei mici să poarte un lănțișor finuț din aur alături de un pandantiv. Pe lângă faptul că este o bijuterie atemporală, care poate să fie purtată toată viața, oferă și un avantaj imens: cel al personalizării. Pandantivul poate să fie înlocuit oricând cu unul care să corespundă preferințelor celui sau celei care îl poartă. Conform specialiștilor, este recomandat ca pentru cei mici să se opteze pentru aurul alb, roz sau galben de 14 sau chiar 18 carate. Pentru fetițe se poate alege și un diamant în interiorul bijuteriei.

  1. Brățară gravată pentru copilași

  Cele mai citite articole

  Principala modalitate prin care o bijuterie poate să fie personalizată este prin gravarea sa cu orice mesaj dorit, de exemplu, data nașterii sau o urare. De asemenea, pot fi achiziționate și deja gravate, designerii oferind modele de-a dreptul atractive pentru cei mici. Brățara din aur este totodată și un simbol al legăturii puternice dintre copil și persoana care îi dăruiește o astfel de bijuterie importantă. Aceasta poate fi considerată drept cadou de botez sau chiar pentru o zi de naștere a  micuțului. 

  1. Cercei din aur pentru fetițe

  La fetițe există și posibilitatea achiziționării unor cercei finuți din aur. Spre deosebire de celelalte bijuterii care pot fi pierdute cu ușurință de cei mici, cerceii din aur sunt mai ușor de purtat, mai ales dacă sunt concepuți cu un sistem eficient și sigur de închidere. 

  1. Bijuterie cu diamant

  Tot pentru fetițe, se mai poate lua în considerare și achiziționarea unei bijuterii cu diamant, cum ar fi pandantivul. Există pe piață modele cât mai diverse, de la cele clasice la cele puternic colorate, potrivite pentru un copilaș. Cu toate acestea, este recomandat ca alegerea să fie efectuată, ținându-se cont de utilitatea sa pe termen lung. O bijuterie simplă și elegantă poate să fie purtată și atunci când copilul crește și începe să aibă propriile sale preferințe.

  Unele dintre cele mai valoroase și atemporale cadouri pentru copilași sunt chiar bijuteriile de aur, al căror aspect nu se degradează de-a lungul timpului. Astfel, cei mici se vor bucura de un obiect care nu se va demoda atunci când se fac mari.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole