miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăLifestyleCum iti poti pune in valoare parul cret la petrecerea de anul...

Cum iti poti pune in valoare parul cret la petrecerea de anul nou? 

-

Parul este un accesoriu specific femeilor, care le ofera un farmec aparte si care poate fi aranjat in diferite feluri astfel incat sa reflecte personalitatea fiecareia. Cand vine vorba despre un eveniment special sau o petrecere, parul are parte de o atentie si ingrijire speciala, deoarece are rolul de a completa intreaga tinuta. 

Alegerea coafurii potrivite se face atat in functie de evenimentul pentru care se pregateste, cat si in functie de tinuta si, mai ales, de tipul de par. Parul cret si cel ondulat pot fi unele dintre cele mai dificil de coafat, deoarece este mai greu de asezat asa cum trebuie, iar unele coafuri pot fi prea voluminoase. 

Ce coafuri sunt potrivite pentru parul cret? 

Internetul este plin de idei de coafuri pentru parul cret, astfel ca oricine isi poate gasi una preferata. Nu mai trebuie decat sa existe si doua maini dibace care sa le poata efectua. Desi unele pot parea foarte complicate, exista si coafuri care pot fi facute acasa, fara a fi nevoie de multe instrumente sau un timp indelungat. 

Cele mai citite articole

De exemplu, o coada de cal texturata este o buna idee, mai ales pentru femeile care isi doresc sa aiba fata si umerii liberi. De asemenea, unele impletituri arata mult mai bine pe un par cret sau ondulat, deoarece le ofera un volum mai mare. 

Cele care nu isi doresc sa se complice, fie ca nu au suficient timp la dispozitie, fie ca nu se pricep, pot opta pentru o coafura naturala, in care sa isi puna in valoare buclele, aranjandu-si parul pe o parte. Pentru a le oferi un aspect mai placut si mai definit coafurii pot folosi un activator bucle

Un astfel de produs de styling, dedicat special parului cret si ondulat, care se aplica pe parul umed, oferindu-i acestuia hidratare si un aspect lucios, prevenind electrizarea acestuia. Astfel, acesta formeaza si defineste buclele. In plus, activatorul de bucle poate fi gasit sub forma de spray, crema sau spuma. 

In general, acest tip de produse de styling nu ar trebui sa lipseasca din trusa posesoarelor de par cret si ondulat. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole