miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăLifestyleDe ce micropigmentarea sprancene face furori in saloanele de infrumusetare?

De ce micropigmentarea sprancene face furori in saloanele de infrumusetare?

-

Si in acest an, sprancenele au ramas in centrul atentiei. Un semn al acestei tendinte in materie de frumusete, tehnica de micropigmentare sprancene inca mai face furori in saloanele de infrumusetare. 

Care sunt atuurile tehnicii de micropigmentare sprancene?

Tehnica de micropigmentare sprancene face furori in saloanele de infrumusetare deoarece multe femei au ajuns sa reinteleaga importanta unor sprancene perfect desenate si conturate si puterea acestora de a transforma fata. Sprancenele joaca un rol estetic primordial atunci cand vine vorba despre echilibrul trasaturilor. 

Un rezultat foarte natural si fara constrangeri. 

Microbladingul a stiut cum sa seduca o multime de femei, gratie designului sau, fir cu fir care se topeste in intregime in structura sprancenii, creand un subtil efect de iluzie optica. In plus, nu impune nicio constrangere celor care apeleaza la aceasta tehnica. 

Doar in prima saptamana exista unele precautii de luat si nu sunt gesturi de intretinere de realizat. Este vorba deci despre un avantaj foarte mare fata de alte tehnici de infrumusetare.

O solutie anti-age. 

Cele mai citite articole

O restructurare a sprancenelor are mereu cele mai bune rezultate. Privirea se mareste, devine mai dinamica, ridurile mai fine prin contrast, nu se mai vad. Tehnica de micropigmentare sprancene este o arma anti-age prin excelenta. In plus, in comparatie cu alte tehnici, nu este deloc o tehnica invaziva. Rezultatul este imediat si durabil. 

O corectare naturala a defectelor. 

Microbladingul este cel care permite o corectare naturala a tuturor defectelor aparentei- lipsa de simetrie sau de densitate. Datorita celor mai recente progrese, care fac posibila combinarea tehnicilor de aplicare, firele foarte fine de par desenate cu pigment se integreaza in spranceana naturala intr-un mod aproape imperceptibil, fara a produce efectul plat, uniform si trasat care a fost mult timp atribuit dermo-pigmentarii.  

Pe de alta parte, nu este recomandabil sa se incerce sa se schimbe radical forma sprancenelor daca se doreste sa se pastreze un rezultat „natural”. Designul trebuie sa respecte implantarea, iar arta stilistului consta in transformarea sprancenei prin mici atingeri, aproape invizibile.

In plus, trei argumente in favoarea acestei tehnica au convins clientele:

  • Rezultat mai natural conform cu tendintele in materie de moda.
  • Preturile mai abordabile.
  • Disparitia progresiva a pigmentului. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole