marți, 22 octombrie 2024
AcasăDiverseVedete de la a la z

Vedete de la a la z

-

a

Aaliyah a fost una dintre cele mai renumite artiste din istoria muzicii. A inceput sa cante la varsta de 11 ani si a aparut in mai multe videoclipuri si filme. A cunoscut succesul in intreaga lume prin albumele sale "Age Ain’t Nothing but a Number" si "One in a Million". Tragic, Aaliyah a murit la varsta de 22 de ani, in 2001, intr-un accident de avion.

b

Brad Pitt a devenit celebrul in urma rolului sau in filmul "Thelma si Louise" din 1991. A continuat sa joace in mai multe filme de succes, printre care "Se7en", "Fight Club", "Troy" si "Inglourious Basterds". Brad Pitt a castigat mai multe premii, inclusiv Oscarul si Globul de Aur, pentru rolul sau din "Once Upon a Time in Hollywood".

c

Celine Dion a devenit celebra in intreaga lume datorita succesului sau muzical incepand cu anii 1990. Ea a lansat albumele "Falling Into You" si "Let’s Talk About Love", care au primit mai multe premii si au fost vandute in milioane de copii. Celine este de asemenea cunoscuta pentru colaborarea sa cu artisti precum Barbra Streisand, Andrea Bocelli si Elton John.

d

Cele mai citite articole

Drake a inceput sa castige recunoastere in 2006, cand a aparut in serialul de televiziune "Degrassi: The Next Generation". Apoi a lansat mai multe albume care au devenit bestselleruri, printre care "Take Care", "Views" si "Scorpion". Drake a primit mai multe premii, inclusiv un premiu Grammy si un premiu Brit.

e

Ellen DeGeneres a devenit cunoscuta in urma aparitiei ei ca aceasta in serialul de televiziune "Ellen" din anii 1990. Apoi a lansat show-ul ei de talk-show care se numeste "The Ellen Show" si care a fost difuzat timp de 16 ani. Ellen a primit mai multe premii, inclusiv Emmy Award si People’s Choice Award.

f

Fergie a devenit celebra ca membra a trupei de hip-hop "Black Eyed Peas". Apoi a lansat albumele sale "The Dutchess" si "Double Dutchess" care au primit mai multe premii si au fost vandute in milioane de copii. Fergie s-a bucurat de aprecierea publicului si a criticilor pentru contributiile sale muzicale.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole