vineri, 20 septembrie 2024
AcasăUncategorizedStiri vedete internationale

Stiri vedete internationale

-

Avanpremiera filmului "Joker"

La Gala de film de la Veneția, filmul "Joker", în care Joaquin Phoenix interpretează rolul principal, a obținut premiul înalt al festivalului și a încântat fanii de pretutindeni. Producția regizorului Todd Phillips a primit cele mai mari laude de la criticii de film de la Veneția, în timp ce publicul a avut parte de un film care i-a ținut cu sufletul la gură până la final.

În "Joker", Joaquin Phoenix interpretează rolul lui Arthur Fleck, un bancher de stand-up căruia îi este diagnosticată o tulburare psihiatrică și care devine unul dintre cei mai cunoscuți și înfricoșători infractori din istoria comic book-ului. Filmul are loc în Gotham City și urmărește povestea lui Arthur, de la o viață dezamăgită și lipsită de speranță la transformarea sa în Joker, unul dintre cei mai temuți super-criminali din lume.

Noul single al lui Taylor Swift

Taylor Swift a lansat recent noul single intitulat "You Need to Calm Down". Acesta este al doilea single de pe albumul ei de studio, "Lover", care va fi lansat pe 23 august. Noul single, care vine după succesul lui "ME!", are ca scop să transmită un mesaj de toleranță și acceptare, lăudând comunitatea LGBTQ și invitându-i pe fanii ei să lupte pentru drepturile acestora.

Versurile “Why are you mad și when you could be GLAAD?”, se referă la Organizația GLAAD, care luptă pentru acceptarea și protecția comunității LGBTQ. Chiar și în videoclipul piesei, Swift a invitat mai mulți activiști LGBTQ, printre care Ellen DeGeneres, Laverne Cox, și RuPaul, pentru a împărtăși mesajul ei de toleranță și acceptare.

Noul album al lui Ed Sheeran

Ed Sheeran a lansat recent albumul său de studio intitulat "No.6 Collaborations Project". Acesta este al treilea album de studio al lui Sheeran, care cuprinde colaborări cu artiști precum Justin Bieber, Camila Cabello, Cardi B, Bruno Mars, Eminem și mulți alții. Albumul se bazează pe colaborări și a primit multe recenzii pozitive.

Albumul a debutat pe locul 1 in topurile de muzica din toata lumea. De asemenea, a primit un număr record de streams în prima săptămână de la lansare, și se află în topul albumelor cu cele mai multe streaming-uri din istorie. Albumul conține piese precum "I Don’t Care" (feat. Justin Bieber), "Beautiful People" (feat. Khalid) și "South of the Border" (feat. Camila Cabello și Cardi B).

Noul videoclip al lui Ariana Grande

Cele mai citite articole

Ariana Grande a lansat recent videoclipul piesei sale intitulat "Boyfriend". Acesta este un duet cu artiștii Social House, și este al doilea single de pe albumul Grande, "Thank U, Next". Videoclipul a primit un răspuns pozitiv din partea fanilor, care și-au exprimat părerile online.

Videoclipul a început cu cei doi artiști într-o relație care se confruntă cu o mulțime de tentative nereușite și se întoarce la casă în final, ceea ce sugerează că au reușit să-și salveze relația. Scenografia dramatică a videoclipului, împreună cu muzica pop și versurile, aduc în prim plan sentimentele complicate ale artiștilor, care transmit un mesaj important despre iubire și despre cum este important să se comunice în relații.

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy

În această seară, la Teatrul Microsoft din Los Angeles, s-a desfășurat ceremonia de decernare a premiilor Emmy, cunoscută și sub numele de "cea mai importantă noapte a televiziunii". Ceremonia a avut loc fără o audiență și a fost prezentată de actrița Regina King. Evenimentul a fost difuzat pe mai multe rețele de televiziune și a fost vizionat de aproximativ 10 milioane de persoane.

Printre câștigătorii de premii Emmy se numără actorii Peter Dinklage, și Billy Porter, care au primit premii pentru rolurile lor din Game of Thrones și Pose, respectiv. Actrița Zendaya a fost desemnată "cea mai bună actriță într-o dramă" pentru rolul său din Euphoria, devenind astfel cea mai tânără actriță care a primit această distincție. De asemenea, actrița Phoebe Waller-Bridge a câștigat patru premii în cadrul galei, inclusiv pentru cel mai bun scenariu și cel mai bun actor într-o comedie.

Adunarea de la Summit-ul G7

Săptămâna aceasta, șefii de stat ai G7 au convenit la un summit la Biarritz, Franța. Summit-ul a avut ca scop principal discutarea unor teme importante, cum ar fi schimbările climatice, criza economică și globalizarea. Mai mulți lideri din lume, inclusiv Donald Trump, Boris Johnson, Emmanuel Macron și Angela Merkel, au luat parte la summit și au discutat despre cum poate fi rezolvată criza economică și cum poate fi oprită schimbarea climatică.

De asemenea, Seful de Stat de la Vatican, Papa

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole