vineri, 20 septembrie 2024
AcasăUncategorizedNume cu litera w

Nume cu litera w

-

Walt Disney

Walt Disney, creatorul personajelor de desene animate cunoscute de toata lumea, a fost unul dintre cei mai importanti si talentati creatori de animatie din lume. Nascut pe 5 decembrie 1901, el a fost creatorul personajelor si povestilor de desene animate, precum si al primului film cu aceste caracteristici. Walt Disney a fost implicat in toate aspectele vietii sale, de la productie la distributie si promovare.

William Shakespeare

William Shakespeare, unul dintre cei mai renumiti scriitori de limba engleza, a fost unul dintre cei mai influenti si prolifici dramaturgi din istorie. El a scris aproximativ 38 de piese de teatru si 154 de sonete. William Shakespeare a fost unul dintre cei mai inovatori si influenti scriitori din secolul 16 si 17, iar influenta sa se simte inca in lumea literaturii si a spectacolelor de teatru.

Wolfgang Amadeus Mozart

Wolfgang Amadeus Mozart, unul dintre cei mai cunoscuti compozitori din istorie, a fost unul dintre cei mai prolifici si talentati compozitori ai secolului al 18-lea. Nascut in Salzburg, Austria, Mozart a compus mai mult de 600 de piese de muzica. A fost considerat unul dintre cei mai mari compozitori din istorie si a fost unul dintre cei mai inovatori in ceea ce priveste stilul si tehnica muzicala.

Woody Allen

Cele mai citite articole

Woody Allen, unul dintre cei mai cunoscuti si prolifici regizori si actori din istorie, a fost unul dintre cei mai inovatori si creativi artisti din generatiile sale. Nascut in New York City, Woody Allen s-a remarcat prin comedii si filme realizate cu mare stil si umor. A regizat mai mult de 40 de filme, cum ar fi Annie Hall, Sleeper, Manhattan, Hannah and Her Sisters si multe altele.

Winston Churchill

Winston Churchill, unul dintre cele mai importante persoane ale istoriei secolului 20, a fost un important politician britanic, de asemenea un orator, scriitor si strateg militar. Nascut in 1874, Churchill a servit ca Prim Ministru al Marii Britanii in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si a fost unul dintre cei mai influenti si puternici politicieni din istorie.

Warren Buffett

Warren Buffett, unul dintre cei mai importanti investitori ai secolului 20, a fost unul dintre cei mai de succes si mai intelepti investitori din istorie. Nascut in 1930, el a fost considerat unul dintre cei mai de succes si mai inteligenti oameni de afaceri din lume. Warren Buffett a fost unul dintre cei mai inovatori si creativi oameni de afaceri si a contribuit la schimbarea modului in care se facea afaceri, imbogatind milioane de oameni.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole