marți, 22 octombrie 2024
AcasăTravelNume fete englezesti rare

Nume fete englezesti rare

-

Definitie

Numele fetelor englezesti rare sunt alese uneori pentru a se diferentia de numele comune. Acestea se bazeaza pe istoria, mitologia sau chiar lumea plantelor si animalelor. Acestea pot fi puse impreuna pentru a crea un nume unic, insa pot fi si nume rare care sunt folosite in mod traditional si sunt pronuntate in moduri diferite. Acestea pot fi folosite si pentru a marca o anumita familie sau o anumita perioada istorica.

Istorie

Numele fetelor englezesti rare isi au originea in numele dat in trecut. Acestea au fost folosite incepand din secolul al noualea, iar unele nume sunt inca folosite si astazi. Acestea au fost, de asemenea, influentate de invazia normanda din 1066, aducand in engleza elemente din limba franceza. Acestea sunt de obicei alcatuite din doua sau mai multe cuvinte, cum ar fi Alice (de la Adelais) si Eleanor (de la Alienor).

Mitologie

Mitologia a influentat, de asemenea, numele fetelor englezesti rare. Acestea sunt adesea inspirate din miturile grecesti sau romane, cum ar fi Diana, de la zeița lunii, sau Minerva, de la zeița intelepciunii. Acestea sunt adesea alese pentru a denota puterea, curajul sau inteligenta, cum ar fi Freya, de la zeița dragostei si fertilitatii, sau Athena, de la zeița intelepciunii.

Lumea animalelor si plantelor

Cele mai citite articole

Numele fetelor englezesti rare pot fi inspirate si din lumea animalelor si plantelor. Acestea sunt adesea alese pentru a denota o anumita culoare sau caracteristica, cum ar fi Daisy, de la floarea alba si galbena, sau Rose, de la trandafirul rosu si alb. Acestea pot fi, de asemenea, alese pentru a denota o anumita proprietate sau aptitudine, cum ar fi Cora, de la „coroana” si „frumusete”, sau Ivy, de la „inteligenta” si „vigilenta”.

Nume mai rare

Unele nume fetelor englezesti rare sunt mai putin cunoscute si mai putin folosite. Acestea sunt adesea alese pentru a marca o anumita familie sau perioada istorica, cum ar fi Beatrice, adusa in Anglia de catre printul Edward al Angliei si Cateline, adusa in Anglia de catre Printul Henry al II-lea. Acestea sunt adesea alese pentru a fi mai unice sau originale, cum ar fi Tallulah, care se presupune ca este de origine indiana si care a fost adusa in Anglia de catre Lordul John Murray. De asemenea, numele Aurora poate fi folosit pentru a marca odata cand rasaritul de soare a fost vazut.

Finalul

Numele fetelor englezesti rare sunt niste nume foarte interesante si creative. Acestea pot fi inspirate din istorie, mitologie, lumea animalelor si plantelor sau chiar din familie. Acestea sunt adesea alese pentru a denota anumite caracteristici sau trasaturi, cum ar fi curajul, puterea sau inteligenta. Acestea pot fi, de asemenea, alese pentru a marca un moment istoric important sau pentru a fi mai unice si originale.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole