marți, 22 octombrie 2024
AcasăSanatateTe confrunti cu probleme precum caderea dintilor? Iata cum poti remedia situatia! 

Te confrunti cu probleme precum caderea dintilor? Iata cum poti remedia situatia! 

-

Caderea dintilor, din diverse motive, nu este un fenomen rar. Foarte multi oameni trec prin asa ceva, iar pentru a veni in sprijinul lor, specialistii din domeniu vin cu tot felul de inovatii in materie de implantologie. 

Pentru a afla care sunt cele mai bune implanturi dentare, pacientul va trebui sa se programeze la un consult cu un medic stomatolog. Dupa ce acesta va vedea care este situatia cu care se confrunta pacientul, va putea sa faca o recomandare. Printre cele mai populare implanturi se numara cele Straumann, Zimmer, MegaGen etc. 

Care sunt beneficiile de baza pe care ti le va aduce implantul dentar? 

Cei care aleg viata cu implant dentar vor beneficia, in primul rand, de un zambet stralucitor, exact cum si-au dorit. Aspectul implanturilor este identic cu cel al dintilor naturali, asa ca pacientii nu vor trebui sa-si faca griji ca vor arata diferit dupa tratament. Mai mult decat atat, dintii sanatosi nu vor fi atinsi. 

Cele mai citite articole

Fiind vorba de un tratament care se realizeaza sub anestezie, pacientul nu va trebui sa-si faca probleme in privinta durerii. De aceea, persoanele care stiau ca au probleme cu dintii, dar refuza sa mearga la dentist din cauza ca le este frica de durere, nu vor avea motiv de ingrijorare. 

Ce trebuie sa stii despre viata dupa implant dentar? 

Pentru a prelungi viata implantului dentar, pacientii trebuie sa adopte un stil de viata sanatos, in care elimina fumatul, evita alimentele dure care ar putea pune in pericol implantul si au grija de igiena lor. Un alt lucru care ii va ajuta in mod considerabil este vizita in mod regulat la cabinetul unui medic dentist, unde isi vor face o curatare profesionala. 

In concluzie, caderea dintilor nu este un lucru cu care se confrunta doar o parte din populatie, ci un fenomen raspandit. Tocmai de aceea, domeniul implantologiei continua sa evolueze si sa se perfectioneze pentru a le oferi oamenilor cele mai bune solutii la problemele cu care se confrunta, astfel incat sa se bucure din nou de un zambet stralucitor. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole