luni, 11 decembrie 2023
More
  AcasăTehnologieAcumulatori camere video: iata ce sa procuri in functie de bugetul pe...

  Acumulatori camere video: iata ce sa procuri in functie de bugetul pe care-l ai!

  -

  La momentul actual, din ce in ce mai multi oameni au inceput sa acorde timp pretios si interes nemasurat pentru obtinerea unei cariere in industria video a internetului. Asadar, indiferent de platforma dorita, cei care posteaza vor dori intotdeauna sa ajunga sa se bucure de o popularitate extrem de ridicata, si astfel sa obtina sume considerabile de bani. 

  Cu toate acestea, pentru ca respectiva cariera sa se bucure de succes, omul respectiv va trebui sa investeasca sume bune de bani in echipamentul tehnologic pe care-l utilizeaza, acesta fiind extrem de important pentru succesul intregului proces. Prin urmare, in articolul de fata se vor regasi cateva variante optime de acumulatori camere video, in functie de bugetul fiecarei persoane in parte. 

  Acumulatori camere video: buget scazut

  Pe piata exista alternative destul de optime si pentru cei care nu dispun de un buget financiar destul de ridicat, calitatea neintarziind sa apara si in acest caz. Aici va fi adus in discutie acumulatorul SWIT S-8PE6 DV utilizat pentru anumite camere Canon EOS 5D2, 5D3, 60D, 7D, 7D, 70D. Bateria este reincarcabila, de 7,2 V, 11Wh si dispune de un circuit inteligent care ofera protectie impotriva curentului, tensiunii si temperaturii anormale.

  Acumulatori camere video: buget mediu 

  Cele mai citite articole

  Pentru cei care isi permit sa investeasca o cantitate de bani mai insemnata exista anumite variante mult mai puternice, precum un Power Station Portabil EcoFlow RIVER 600 Max, cu o putere de 576 wati pe ora curent alternativ. Dupa cum este prezentat, indiferent de locatie, aparatura va putea fi alimentata fara nicio bataie de cap, acumulatorul fiind silentios si lipsit de vapori.

  Acumulatori camere video: buget ridicat

  Pentru cei care chiar doresc sa-si formeze o cariera din industria video exista si alternative de acumulatori de ultima generatie, dar care costa pe masura nivelului tehnologic respectiv. Aici va fi amintita Ecoflow Delta 1300, o centrala termica portabila care va permite alimentarea pentru ore-n sir oricand si oriunde, capacitatea sa fiind de 1260 wati pe ora.

  In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie luate la cunostinta.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole