luni, 11 decembrie 2023
More
  AcasăSanatateCele mai importante motive pentru care sunt alese fatetele dentare

  Cele mai importante motive pentru care sunt alese fatetele dentare

  -

  Pentru persoanele care sunt in cautarea unui mod testat si dovedit de face zambetul sa arate uimitor, fatetele dentare sunt calea de urmat. Aceste mici accesorii in forma de dinti sunt cimentate pe partea din fata a dintilor, ascunzand orice defecte al acestora. 

  Fatetele pot fi folosite pentru a modifica forma, lungimea si culoarea dintilor unei persoane, iar acum exista mai multe tipuri de fatete dentare ce pot fi utilizate. Fatetele dentare fac posibila transformarea oricarui zambet intr-unul uimitor cu doar cateva vizite la dentist. 

  Fatetele pot imbunatati forma unui dinte deformat

  Unii oameni au un dinte care nu se potriveste cu restul. Poate fi deformat sau vizibil mai mic decat ceilalti. Persoanele care se confrunta cu acest lucru pot acoperi dintele cu o fateta. Proteza poate fi modelata pentru a se potrivi cu restul dintilor pacientului si nimeni nu va observa ca un dinte este acoperit cu o fateta.

  Fatetele dentare pot fi folosite pentru a repara dintii crapati sau ciobiti

  Cele mai citite articole

  Un dinte ciobit poate distruge cu adevarat aspectul zambetului. O astfel de deteriorare a unui dinte tinde, de asemenea, sa se agraveze in timp. Face un dinte mai vulnerabil la probleme precum cariile dentare, deoarece o parte din smalt (stratul protector exterior al dintelui) este deteriorat. O singura fateta poate fi folosita pentru a rezolva o astfel de problema si a restabili instantaneu dintii pacientului.

  Fatetele pot inchide spatiile dintre dinti

  Fatetele pot fi folosite pentru a inchide golurile dintre dintii unui pacient. Sunt  mai putin invazive decat incercarea de a folosi dispozitive ortodontice, cum ar fi aparatul dentar, pentru a atinge acelasi scop. Fatetele pot fi folosite pentru a mari dintii cei mai apropiati de gol, inchizand orificiul.

  Fatetele pot fi un inlocuitor pentru aparate dentare

  Fatetele pot fi folosite pentru a aborda si alte probleme ortodontice. Fatetele pot fi folosite pentru a oferi solutii instantanee la probleme ortodontice precum dintii strambi sau prost aliniati. Trebuie remarcat faptul ca aparatul dentar ramane cea mai eficienta solutie pentru probleme ortodontice mai severe si ca fatetele se folosesc doar in cazul in care dintii strambi nu afecteaza decat estetic gura.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole