luni, 11 decembrie 2023
More
  AcasăCasa & GradinaCum se aleg nuantele usilor de interior?

  Cum se aleg nuantele usilor de interior?

  -

  Exista unele case unde interiorul respira de puritate dar unele persoane sunt in cautare de idei pentru ca aceasta culoare sa nu se regaseasca si pe usile de interior. Culoarea usilor de interior este un subiect aparte atunci cand vine vorba despre amenajarea interioara.

  Cum se aleg nuantele usilor de interior?

  Albul pentru un plus de discretie.

  Uneori trebuie sa se apeleze la simplitate sau la clasic pentru a obtine un univers mai sobru sau mai minimalist. Albul este in acest caz cea mai buna alegere. Este nuanta ideala pentru un interior mai sobru si mai design deoarece vine cu un plus de luminozitate, reflectand in mod natural lumina. Astfel ca, alegand usi porta doors in aceasta nuanta, vei face cea mai buna alegere. 

  Maro pentru latura sa naturala. 

  Atunci cand se alege nuanta de maro, se aleg nuante cu un look mai natural. De la bej la taupe, de la caramel la castaniu, indiferent de intensitatea sa, nuanta de maro ne duce cu gandul la diferite esente de lemn care pot corespunde unui interior in nuante mai inchise sau mai deschise. 

  Cele mai citite articole

  Usa de interior in nuante de lemn deschis ne duce cu gandul la tarile scandinave, in timp ce usa de interior in nuante mai inchise merge de minune cu un stil etnic si duce cu gandul la evaziune, la calatorie. Dar sunt cea mai buna alegere pentru un stil vintage sau industrial mai in tendinte ca niciodata.

  Nuantele de pastel pentru a pune totul in valoare cu blandete. 

  Cei care sunt in cautare de o ambianta mai senina, trebuie neaparat sa aleaga usi de interior in nuante de pastel. Alegand aceste nuante pentru usile de interior, acestea se vor integra de minune in estetica interiorului. Nuantele de verde menta, de albastru-gri, de roz pudrat sau de bej sunt cea mai buna alegere. 

  Nuanta de gri pentru un interior mai modern sau mai contemporan.

  Persoanele care apreciaza aspectul brut si minimalist vor aprecia cu siguranta acest model de usi. Pardoseala din beton si pereti albi, forme bine definite si mobilier bine proportionat cu suprafata disponibila… nu mai lipseste decat tamplaria gri pentru a accentua ansamblul si a face spatiul si mai frumos!

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole