luni, 11 decembrie 2023
More
  AcasăSanatateImplanturile dentare într-o singură zi cu SKY Fast&Fixed

  Implanturile dentare într-o singură zi cu SKY Fast&Fixed

  -

  Implanturile dentare reprezintă o soluție durabilă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați. Cu toate acestea, procesul de implantare a fost, până nu demult, unul îndelungat și necesita mai multe vizite la dentist. Tehnologia SKY Fast&Fixed a revoluționat procesul de implantare, permițând pacienților să beneficieze de implanturi dentare și de restaurări dentare fixe într-o singură zi.

  Ce este tehnologia SKY Fast&Fixed

  SKY Fast&Fixed este un sistem de implant dentar care a fost dezvoltat pentru a face procesul de implantare mai rapid și mai eficient. Acest sistem este conceput pentru a permite plasarea implanturilor dentare și atașarea de restaurări dentare fixe în aceeași zi, ceea ce înseamnă că pacienții pot pleca din cabinetul stomatologic cu dinți noi, fixați în mod permanent.

  Sistemul SKY Fast&Fixed implică utilizarea de implanturi dentare speciale care sunt proiectate pentru a oferi stabilitate și suport pentru restaurarea temporară imediat după intervenție. Implanturile sunt concepute pentru a fi plasate în poziția optimă pentru a permite fixarea restaurării dentare fixe. Restaurarea temporară este apoi înlocuită cu o restaurare permanentă, după o perioadă de vindecare adecvată.

  Care sunt beneficiile tehnologiei SKY Fast&Fixed

  Principalele beneficii ale tehnologiei SKY Fast&Fixed sunt legate de timp și confort. Datorită acestui sistem, pacienții pot evita procesul lung și îndelungat de implantare a dinților. În mod normal, implanturile dentare necesită mai multe vizite la dentist și o perioadă de vindecare între plasarea implantului și fixarea restaurării dentare definitive. Tehnologia SKY Fast&Fixed elimină această perioadă de așteptare, permițând pacienților să aibă dinți ficși în 24 de ore.

  Cele mai citite articole

  De asemenea, tehnologia SKY Fast&Fixed oferă pacienților un nivel mai mare de confort. În timpul implantării tradiționale, pacienții pot experimenta dureri și disconfort în timpul și după procedură. Cu tehnologia SKY Fast&Fixed, disconfortul este minimizat, deoarece implanturile sunt plasate cu o precizie și o eficiență mai mari.

  Care sunt pașii implicați în procesul de implantare SKY Fast&Fixed

  Procesul de implantare SKY Fast&Fixed implică următorii pași:

  1. Consultația inițială – medicul stomatolog va evalua starea generală a dinților și va discuta cu pacientul despre opțiunile disponibile.
  2. Plasarea implanturilor dentare – implanturile dentare sunt plasate în poziția optimă pentru a permite fixarea restaurării dentare fixe. Implanturile sunt concepute să ofere stabilitate și suport pentru restaurarea temporară imediat după plasare.
  1. Atașarea restaurării temporare – odată ce implanturile dentare sunt plasate, o restaurare temporară este atașată pentru a proteja zona implantului în timpul perioadei de vindecare.
  2. Fixarea restaurării dentare definitive – după perioada de vindecare, restaurarea temporară este înlocuită cu o restaurare definitivă. Această restaurare este concepută pentru a fi durabilă și de înaltă calitate, pentru a oferi pacientului o soluție permanentă pentru dinții săi.

  Cine este un candidat bun pentru tehnologia SKY Fast&Fixed

  Pacienții care au nevoie de implanturi dentare pot fi cei mai potriviți pentru tehnologia SKY Fast&Fixed. Totodată, pacienții care au un nivel bun de sănătate orală și generală sunt cei mai buni candidați pentru această procedură, dar și cei care doresc o soluție rapidă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă.

  Este important ca pacienții să discute cu medicul stomatolog despre opțiunile disponibile și să ia în considerare avantajele și dezavantajele fiecărui sistem de implantare înainte de a lua o decizie cu privire la tratamentul lor. Toate detaliile care te interesează le poți obține de la specialiștii din cadrul clinicii Dental Elite.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole