joi, 13 iunie 2024
More
  AcasăDiverseNume cu litera g

  Nume cu litera g

  -

  Nume cu litera g

  Gabi

  Gabi este un nume foarte frumos si exotic. Acesta se trage din limba greaca, însemnând „mare sau tare”. Poate fi folosit atât pentru fete, cât și pentru băieți și poate servi ca o variație pentru numele Gabriel sau Gavriel. Acest nume poate fi scris ca Gabi, Gaby sau Gabby, în funcție de preferințele tale.

  Gina

  Gina este un nume fiind folosit pentru fete și se trage din limba greaca, însemnând „regina”. Acesta poate fi utilizat ca variație pentru numele Georgina sau Virginia. Există și alte variante ale acestui nume, cum ar fi Gene, Ginnie și Genie. Majoritatea variantelor sunt foarte sugestive și creative.

  Giovanni

  Giovanni este un nume foarte comun și în Italia și în America. Acesta se trage din limba latină, însemnând „Dumnezeu este milostiv”. Acest nume poate fi folosit pentru băieți și poate servi ca variație pentru numele John sau Ivan. Există și alte variante ale acestui nume, cum ar fi Gio, Gianni și Gian.

  Gerald

  Cele mai citite articole

  Gerald este un nume englezesc care se trage din vechea limbă engleză. Acesta înseamnă „puternic cu săgeți” și poate fi folosit pentru băieți. Acest nume poate servi ca variantă pentru numele Gerard sau Geraldine. Există și alte variante ale acestui nume, cum ar fi Jeri, Jerry, Jerald și Geraldo.

  Giselle

  Giselle este un nume foarte frumos care se trage din limba franceză. Acesta înseamnă "promisiune” și poate fi folosit pentru fete. Acesta poate fi utilizat ca o variație pentru numele Gilles sau Gisele. Există și alte variante ale acestui nume, cum ar fi Gizelle, Gizelle, Gizelle și Gisella.

  Gordon

  Gordon este un nume scotian și se trage din vechea limbă scotiană. Acesta înseamnă „mare râu” și poate fi folosit pentru băieți. Acest nume poate servi ca variantă pentru numele Gordan sau Gordana. Există și alte variante ale acestui nume, cum ar fi Gordie, Gorton și Gort.

  Numele cu litera G sunt foarte interesante și inspirate. Există o mulțime de nume diferite care se potrivesc perfect atât pentru fete, cât și pentru băieți. Aceste nume sunt foarte creative și expresive, iar fiecare nume are o semnificație specială. Ele sunt o modalitate minunată de a-ți exprima sentimentele și părerile din interior și de a celebra nașterea copilului tău.

  Cele mai citite articole

  Articolul precedent
  Articolul următor

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole