joi, 18 iulie 2024
More
  AcasăLifestyleRemodelarea corporala cu ajutorul liposuctiei

  Remodelarea corporala cu ajutorul liposuctiei

  -

  Interventiile estetice si procedurile chirurgicale sunt tot mai des folosite in ultimii ani de catre femeile care isi doresc sa arate impecabil dupa o nastere sau dupa o anumita varsta. Frumusetea fizica este extrem de importanta pentru psihicul unei femei. Imaginea pe care aceasta o vede in oglinda ii poate oferi incredere in propriile forte sau o poate demoraliza complet pana in punctul in care ajunge sa evite interactiuile cu cei din jur.

  Informatiile utile despre liposuctie – merita aceasta investitie?

  In timpul unei interventii de liposuctie este indepartata o cantitate semnificativa de grasime, insa, pe viitor, pacientele trebuie sa fie atente si la stilul de viata. Fara modificarea obiceiurilor de nutritie si adaugarea unor exercitii fizice, efectele liposuctiei pot disparea destul de rapid asa ca disciplina este imperios necesara pentru mentirea unei siluete de invidiat.

  Operatia de liposuctie in sine nu este dureroasa. Atata timp cat sunt utilizate medicamente pentru anestezie si operatia este efectuata intr-o unitate chirurgicala acreditata de catre un chirurg plastician certificat, liposuctia ar trebui sa fie o experienta relativ lipsita de durere. 

  Cele mai citite articole

  Recuperea insa poate decurge putin mai complicat. In primele zile, pacientii se pot confrunta cu durere moderata, cu un discomfort vizibil si cu limitarea specifica a anumitor activitati. Indiferent de tipul interventiei, corpul trece printr-o trauma asa ca are nevoie de timp pentru a se recupera.

  Unul dintre principalele beneficii ale acestei interveniii chirurgicale este lipsa cicatricilor. Inciziile sunt foarte mici astfel ca urmele lasate pe piele sunt minime. Cu toate acestea, gradul de cicatrizare depinde de fiecare pacient in parte, dar si de tehnica chirurgului. 

  In primele zile de la interventie, corpul este putin umflat, inciziile sunt dureroase, insa in aproximativ 3 luni rezultatele sunt vizibile, iar corpul va arata mult mai sculptat si mult mai bine conturat / definit.

  Ca orice alta interventie chirurgicala, liposuctia poate prezenta unele riscuri, cum ar fi sangerarea si o reactie la anestezie. Alte posibilele complicatii specifice liposuctiei includ: contur neregulat; pielea poate parea denivelata din cauza eliminarii neuniforme a grasimii, pierderea elasticitatii pieleii si vindecare neobisnuita.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole