marți, 22 octombrie 2024
AcasăTravelEsti hotarat sa pleci in vacanta in Dubai? Iata ce trebuie sa...

Esti hotarat sa pleci in vacanta in Dubai? Iata ce trebuie sa stii!

-

Toti cei care se gandesc la Dubai, le vine instinctiv in minte si imaginea celei mai mari cladiri din lume, Burj Khalifa, pe care isi doresc sa o viziteze cu prima ocazia care li se iveste. Desi Emiratele Arabe nu sunt o varianta tocmai accesibila pentru toata lumea si este necesar sa se economiseasca sume generoase de bani, sunt, totusi, vizitate de multi turisti. 

Cei care sunt in cautarea unor optiuni care sa implice costuri mai reduse, isi pot indrepta atentia catre variantele charter Dubai, care elimina substantial din stresul planificarii unei vacante reusite. Exista statistici conform carora multe persoane se confrunta cu un nivel mai ridicat de stres in momentul in care incep planificarile pentru o vacanta. Din fericire, lucrurile se simplifica prin intermediul optiunilor charter.

4 locuri care merita vizitate in Dubai

Burj Khalifa

Avand o inaltime de 828 metri, Burj Khalifa este una dintre cele mai inalte cladiri din lume care merita admiratia turistilor. Aceasta poate fi gasita cu usurinta, pentru ca este amplasata chiar in inima orasului si poate sa fie vizitata si in interior, impresionand printr-o priveliste de-a dreptul spectaculoasa.

Fantana din Dubai

Cele mai citite articole

La baza cladirii impresionante mentionate anterior se afla una dintre cele mai spectaculoase fantani arteziene din intreaga lume. Jeturile de apa pot ajunge pana la 150 de metri inaltime, clatinandu-se pe ritmul pieselor muzicale. Activitatea sa incepe seara, odata cu apusul soarelui, iar ultima melodie are loc la ora 23:00. 

Canalul Dubai Creek

Dubai Creek este un estuar cu apa sarata amplasat tot in inima orasului, care ofera o priveliste de vis. Cei care se afla in Dubai, nu trebuie sa rateze sub nicio forma sa se plimbe cu o barca abra la apusul soarelui, cand orasul este scaldat in lumina aurie.

Cartierul Al Fahidi

Cartierul Al Fahidi este unul dintre cele mai vechi cartiere din oras, care merita sa fie admirat printr-o plimbare lejera, la picior, pe stradutele cu aspect traditional si pe aleile localizate langa canalul Dubai Creek.

In concluzie, Dubai este un loc care merita sa fie vizitat cel putin o data in viata, datorita locurilor si activitatilor impresionante pe care le are de oferit.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole