marți, 22 octombrie 2024
AcasăUncategorizedNume cu litera m de fete

Nume cu litera m de fete

-

Madelina

Madelina reprezinta o varianta de nume de fete cu litera M si se poate traduce prin dragut sau delicat. Provine din latinescul Madeline care se refera la „cea ce apartine lui Magdala”. Magdala este o regiune israelite folosita in Noul Testament pentru a descrie un sat vechi aflat langa Marea Galileei. Madelina este un nume de fete foarte comun si este foarte raspandit in multe tarile de pe glob.

Mara

Mara este un nume de fete cu litera M care se poate traduce prin bitter sau amara. Acesta se trage din limba ebraica si are originea in biblicul Mara, care se refera la amaraciune. Exista numeroase personaje biblice marcante care poarta acest nume, cum ar fi Mara, mama lui Moise, sotia lui Iacov si mama lui Beniamin si surorile lui Moise. Mara este, de asemenea, un nume foarte comun in tarile subcontinentului indian.

Mia

Mia este un nume de fete cu litera M, care se poate traduce prin maiestrit sau magnific. Acest nume provine din limba latina si se refera la cuvintele mine si meum care se refera la pronumele posesive. Exista un numar mare de variante ale acestui nume in toata lumea, inclusiv Mya, Mia, Miya si Miu. Mia este un nume foarte comun in tarile europene, mai ales in Spania si Italia.

Maria

Cele mai citite articole

Maria este probabil cel mai cunoscut nume de fete cu litera M. Acesta se poate traduce prin amar, dar se refera in principal la marina sau marina. Acest nume provine din limba ebraica si a fost folosit in Noul Testament pentru a descrie mama lui Iisus. Maria este un nume de fete extrem de cunoscut si este foarte raspandit in intreaga lume, fiind foarte popular in tarile creştine, precum Italia si Spania.

Mikayla

Mikayla este un nume de fete cu litera M care se poate traduce prin cea care este ca si Duhul. Acesta provine din limba ebraica si se refera la cuvintele care inseamna cea care este ca Duhul. Exista numeroase variante ale acestui nume, cum ar fi Mikayla, Mikaela, Mikaylah si Michaela. Mikayla este un nume de fete foarte cunoscut si este foarte popular in tarile de limba engleza, inclusiv Statele Unite ale Americii si Canada.

Molly

Molly este un nume de fete cu litera M care se poate traduce prin amuzant sau vesel. Acesta provine din limba ebraica si se refera la cuvintele care inseamna amuzant sau vesel. Exista numeroase variante ale acestui nume, cum ar fi Mollie, Molli, Mollys si Mollene. Molly este un nume de fete foarte comun si este foarte popular in tarile de limba engleza, precum Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole