marți, 22 octombrie 2024
AcasăTravelNume fete americane

Nume fete americane

-

Sophia

Sophia este unul dintre cele mai populare nume fete americane din ultimii ani. Acest nume a devenit popular in Statele Unite ale Americii in anul 2011 si incepand de atunci, a fost unul dintre cele mai populare nume. Se crede ca provine din limba greaca si inseamna intelepciune. Sophia a fost folosit in mai multe versiuni, cum ar fi: Sofia, Sofie, Sofya, Sophie, etc. Numele Sophia este folosit in multe limbi straine, cum ar fi in franceza, germana si spaniola. Numele este adesea scurtat in Sophie sau Sofi. Foarte multe persoane care poarta acest nume au adoptat acest diminutiv.

Olivia

Olivia este unul dintre cele mai populare nume fete americane din ultimii ani. Numele provine din limba latina si inseamna "oameni cu inima frumoasa". Acest nume a devenit popular in Statele Unite ale Americii in anul 2010 si a ramas in topul preferintelor inca de atunci. Numele Olivia poate fi folosit in mai multe versiuni, cum ar fi: Olivija, Ollie, Olive, Olyvia, etc. Acest nume este folosit in multe limbi straine, cum ar fi in franceza si germana. Foarte multe persoane care poarta acest nume au adoptat acest diminutiv.

Emma

Emma este unul dintre cele mai populare nume fete americane din ultimii ani. Numele provine din limba germana si inseamna "universal". Acest nume a devenit popular in Statele Unite ale Americii in anul 2009 si a ramas in topul preferintelor inca de atunci. Numele Emma poate fi folosit in mai multe versiuni, cum ar fi: Ema, Em, Emmy, Emmie, etc. Acest nume este folosit in multe limbi straine, cum ar fi in franceza, spaniola si italiana. Foarte multe persoane care poarta acest nume au adoptat acest diminutiv.

Ava

Cele mai citite articole

Ava este unul dintre cele mai populare nume fete americane din ultimii ani. Numele provine din limba latina si inseamna "viata". Acest nume a devenit popular in Statele Unite ale Americii in anul 2007 si a ramas in topul preferintelor inca de atunci. Numele Ava poate fi folosit in mai multe versiuni, cum ar fi: Avah, Avi, Avatta, Avie, etc. Acest nume este folosit in multe limbi straine, cum ar fi in franceza, italiana si spaniola. Foarte multe persoane care poarta acest nume au adoptat acest diminutiv.

Isabella

Isabella este unul dintre cele mai populare nume fete americane din ultimii ani. Numele provine din limba latina si inseamna "semn de Dumnezeu". Acest nume a devenit popular in Statele Unite ale Americii in anul 2008 si a ramas in topul preferintelor inca de atunci. Numele Isabella poate fi folosit in mai multe versiuni, cum ar fi: Isabella, Bell, Bells, Belle, etc. Acest nume este folosit in multe limbi straine, cum ar fi in franceza, germana si spaniola. Foarte multe persoane care poarta acest nume au adoptat acest diminutiv.

Mia

Mia este unul dintre cele mai populare nume fete americane din ultimii ani. Numele provine din limba greaca si inseamna "pana de pasare". Acest nume a devenit popular in Statele Unite ale Americii in anul 2006 si a ramas in topul preferintelor inca de atunci. Numele Mia poate fi folosit in mai multe versiuni, cum ar fi: Miah, Miah, Meeyah, Miya, etc. Acest nume este folosit in multe limbi straine, cum ar fi in franceza, italiana si spaniola. Foarte multe persoane care poarta acest nume au adoptat acest diminutiv.

In concluzie, sunt multe nume fete americane populare din ultimii ani. Aceste nume au devenit populare in Statele Unite ale Americii, iar foarte multe persoane le folosesc pentru a-si numi copiii. Aceste nume sunt provin din mai multe limbi si au multiple versiuni si diminutive. Daca te intereseaza sa alegi un nume pentru copilul tau, acestea sunt optiuni excelente de luat in considerare.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole