joi, 13 iunie 2024
More
  AcasăDiverseNume cu litera y

  Nume cu litera y

  -

  Nume cu litera y

  Ysabel

  Ysabel este un nume prenume de origine spaniola si portugheza, derivat din Isabel si Isabela. In tari precum Spania, Portugalia si America Latină, Ysabel este o formă scurtă a numelui Isabela și se pronunță i-sah-BEHL. Acest nume poate fi folosit pentru fete și băieți, deși în general se asociază cu fetele.

  Yuri

  Yuri este un nume prenume de origine rusa, derivat din forma scurta a numelui lui Iurii. Este un nume de băiat, de obicei se pronunță yoo-REE. Există o varietate de scrieri ale acestui nume inclusiv Yuri, Yurii, Yuriy, Yurka, Yurko și Yuriy. Acest nume se poate referi la persoana care are trăsături de încredere și curaj.

  Yolanda

  Yolanda este un nume prenume de origine greacă, derivat din Violetta. Este o varianta a numelui Violeta. Yolanda se pronunță yoh-LAHN-dah și se asociază de obicei cu fetele. Acest nume se referă la persoana care este frumoasă, naivă și delicată. Yolanda este foarte populara in tarile europene, in special in Spania, Italia si Portugalia.

  Yvonne

  Yvonne este un nume prenume de origine franceză, derivat din Yves. Acest nume se pronunță ee-VOHN și se asociază cu fetele. Este o forma a numelui Yves, care se referă la persoana care este de încredere, curajoasă și devotată. Yvonne este foarte populara in tarile europene, in special in Franța, Belgia și Elveția.

  Yanni

  Yanni este un nume prenume de origine greacă, derivat din Ioannis. Acest nume se pronunță YAH-nee și se asociază cu băieții. Este o forma a numelui Ioannis, care se referă la persoana care este independentă, curajoasă și foarte devotată. Yanni este foarte populara in tarile europene, in special in Grecia, Turcia și Bulgaria.

  Yuka

  Cele mai citite articole

  Yuka este un nume prenume de origine japoneză, derivat din forma scurta a numelui Yukiko. Acest nume se pronunță YOO-kah și se asociază cu fetele. Yuka se referă la persoana care este curajoasă, frumoasă și plină de viață. Numele este foarte popular în țări precum Japonia, Coreea și Taiwan.

  Ysabel, Yuri, Yolanda, Yvonne, Yanni și Yuka sunt nume cu litera Y care sunt folosite în întreaga lume. Aceste nume se asociază cu o persoană care este curajoasă, de încredere și frumoasă. Dacă cineva caută un nume frumos și exotic, aceste nume sunt unele dintre cele mai bune alegeri.

  Aceste nume cu litera Y sunt populare în multe țări, inclusiv Spania, Portugalia, Franța, Italia, Elveția, Grecia, Turcia, Bulgaria, Japonia, Coreea și Taiwan. Aceste nume pot fi folosite pentru fete și băieți, oferind o mulțime de opțiuni pentru părinți. Sunt nume frumoase și unice, fiind foarte potrivite pentru un copil.

  De asemenea, aceste nume pot fi folosite pentru o gamă largă de scopuri. Acestea pot fi folosite pentru personaje de desene animate, personaje literare sau chiar pentru numele copiilor. Aceste nume sunt unice și frumoase, oferind o mulțime de opțiuni pentru oricine să aleagă.

  Ysabel, Yuri, Yolanda, Yvonne, Yanni și Yuka sunt nume cu litera Y care sunt frumoase și unice. Acestea sunt nume care sunt folosite în întreaga lume și se asociază cu o persoană care este curajoasă, de încredere și frumoasă. Aceste nume oferă o mulțime de opțiuni pentru părinți care caută un nume frumos și exotic pentru copilul lor.

  Cele mai citite articole

  Articolul precedent
  Articolul următor

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole