marți, 22 octombrie 2024
AcasăDiverseNume cu litera k

Nume cu litera k

-

Kaban

Kaban este un nume de familie intilnit in tarile Europei de Est. Este cunoscut mai ales in Romania, Bulgaria si Ucraina. Numele „Kaban” provine din limba slava si este derivat din cuvantul „kaban” sau „kaban”, care inseamna „cap de lup”. In anumite parti, mai ales in Romania, numele poate fi, de asemenea, scris si cu diacritice ca Kaban. Numele poate fi purtat atit de barbati cit si de femei.

Kaden

Kaden este un nume de familie intilnit in tarile de limba engleza. Este un nume american, creat in ultimii ani, care se refera la curtea regala. Numele poate fi scris atit cu litere mari cit si mici. Numele se refera la „curte” sau „curtea regala” si este cunoscut mai ales in lumea anglo-saxona. Este un nume foarte popular in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

Kaden

Kaden este un nume de familie intilnit in tarile din Asia. Numele se refera la "un rege intelept si puternic" si provine din limba japoneza. Numele poate fi scris atit cu litere mari cit si mici si se refera la "inteligenta si curajul de a lua decizii cu buna stiinta". Numele Kaden devine din ce in ce mai popular in tarile din Asia si in Statele Unite ale Americii din cauza numeroaselor persoane de notorietate ce poarta acest nume.

Kacy

Cele mai citite articole

Kacy este un nume de familie intilnit in Statele Unite ale Americii. Numele poate fi scris atit cu litere mari cit si mici si se refera la „curaj” si „indrazneala”. Kacy se refera la persoanele curajoase si indraznete si este un nume foarte bun pentru persoanele care isi doresc sa se remarce si sa-si urmeze propriile drumuri. Acest nume este foarte popular si in randul adolescentilor si al adultilor.

Kaleb

Kaleb este un nume de familie intilnit in tarile din Orientul Mijlociu. Numele poate fi scris atit cu litere mari cit si mici si se refera la „omul credincios” si „omul curajos”. Numele se refera la persoanele credincioase si curajoase si este un nume foarte bun pentru persoanele care isi doresc sa se remarce si sa-si urmeze propriile drumuri. Acest nume devine din ce in ce mai popular si in tarile din Orientul Mijlociu si in Statele Unite ale Americii.

Kamil

Kamil este un nume de familie intilnit in tarile Europei de Est. Este cunoscut mai ales in Romania, Bulgaria si Ucraina. Numele poate fi scris atit cu litere mari cit si mici si se refera la „omul complet”, „perfect” si „omul de succes”. Acest nume se refera la persoanele care sunt complet pregatite si care au o viziune clara asupra ceea ce isi doresc sa realizeze in viata. Acest nume devine din ce in ce mai popular si in tarile Europei de Est si in Statele Unite ale Americii.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole