marți, 22 octombrie 2024
AcasăLifestyleNume cu litera m

Nume cu litera m

-

Mabel

Mabel este numele unui personaj feminin originar din limba engleza, care provine de la cuvântul latin amabilis, care poate fi tradus ca "dragut" sau "amabil". Mabel se poate referi de asemenea si la dorinta de a iubi si a fi iubit. Mabel este un nume foarte popular in Statele Unite ale Americii si in Anglia, fiind intalnit si in multe alte tari. Numele Mabel se poate scrie si cu litere mari, MABEL, dar este mai intalnit cu litere mici.

Martha

Martha este un nume feminin cu origini biblice ce provine din limba ebraica si se poate traduce ca "domnita". Martha a fost una dintre sotiile lui Iosif si a fost mentionata in Noul Testament ca fiind sora lui Maria si a lui Lazar. Numele Martha este intalnit in mai multe culturi si limbi, inclusiv in engleza, germana, finlandeza si suedeza. Numele Martha se poate scrie si cu litere mari, MARTHA, dar este mai intalnit cu litere mici.

Maggie

Maggie este un nume feminin de origine scotiană, care a fost folosit pentru a denumi o persoana de sex feminin, dar si ca un diminutiv pentru Margaret. Maggie poate fi un nume foarte dragut pentru o fetita sau o tanara, fiind intalnit in mai multe culturi si limbi, inclusiv in engleza, germana si mai multe limbi scandinave. Numele Maggie se poate scrie si cu litere mari, MAGGIE, dar este mai intalnit cu litere mici.

Monica

Cele mai citite articole

Monica este un nume feminin de origine latina si se poate traduce ca "puternica" sau "tenace". Numele Monica este intalnit in mai multe culturi si limbi, inclusiv in engleza, italiana, spaniola, portugheza si romana. Monica este un nume foarte popular in Statele Unite ale Americii si in Europa de Est. Numele Monica se poate scrie si cu litere mari, MONICA, dar este mai intalnit cu litere mici.

Molly

Molly este un nume feminin de origine anglo-saxona, care se poate traduce ca "renumita prin putere". Numele Molly este intalnit in mai multe culturi si limbi, inclusiv in engleza, germana, irlandeza si suedeza. Numele Molly este foarte popular in Statele Unite ale Americii si in Anglia si poate fi folosit ca nume intreg, dar si ca diminutiv pentru numele Mary. Numele Molly se poate scrie si cu litere mari, MOLLY, dar este mai intalnit cu litere mici.

Mia

Mia este un nume feminin de origine scandinava care se poate traduce ca "dulcea, draga". Numele Mia este inregistrat in mai multe culturi si limbi, inclusiv in engleza, franceza, germana, italiana si suedeza. Mia este un nume foarte popular in Statele Unite ale Americii si in Europa de Est, fiind folosit inclusiv ca diminutiv pentru numele Maria. Numele Mia se poate scrie si cu litere mari, MIA, dar este mai intalnit cu litere mici.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole Asemanatoare

Ultimele Articole