joi, 13 iunie 2024
More
  AcasăDiverseCarmistin, liderul agroalimentar românesc, investește masiv în producția de hrană bio și...

  Carmistin, liderul agroalimentar românesc, investește masiv în producția de hrană bio și inovație sustenabilă în 2023

  -

  Carmistin, liderul agroalimentar românesc, investește masiv în producția de hrană bio și inovație sustenabilă în 2023

  Carmistin își propune să devină un jucător important în producția de hrană bio, iar pentru anul 2023 și-a stabilit un plan investițional ambițios, cu obiective clare și bine conturate. În lumina schimbărilor atitudinii consumatorilor față de calitatea produselor pe care le achiziționează, Carmistin dorește să se impună pe piața românească prin producerea de alimente sănătoase și ecologice, obținute dintr-o agricultură durabilă și responsabilă.

  În contextul inflaționist, investițiile în inovație și practici agricole sustenabile reprezintă singura cale prin care piața bio poate fi susținută. În plus, interesul tot mai mare al consumatorilor pentru alimentele bio și accentul pus pe sănătate și protecția mediului reprezintă o oportunitate importantă pentru Carmistin de a se dezvolta și a se diferenția pe piață.

  Cele mai citite articole

  În acest sens, Iustin Paraschiv, președintele grupului agroalimentar românesc, își îndreaptă eforturile către dezvoltarea unor standarde de producție sustenabile și către investiții în agricultura ecologică și energii regenerabile. Prin investiții în tehnologii inovatoare și sustenabile, Carmistin își propune să garanteze un lanț de producție responsabil și să furnizeze consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate.

  Cu toate că aceste demersuri implică costuri suplimentare, ele oferă multiple beneficii pe termen lung, asigurând noi perspective de creștere a afacerii. Mai mult decât atât, prin promovarea unei alimentații sănătoase și eco-responsabile, Carmistin contribuie la protejarea mediului și la garantarea unui viitor mai sănătos pentru generațiile viitoare.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole