luni, 15 aprilie 2024
More
  AcasăTehnologieVitrine frigorifice orizontale pentru magazine

  Vitrine frigorifice orizontale pentru magazine

  -

  O vitrină frigorifică orizontală este un tip de echipament frigorific utilizat în magazine pentru a expune alimente sau alte produse refrigerate. Aceste vitrine au rafturi sau suporturi pentru mărfurile expuse și sunt dotate cu o unitate de răcire pentru a menține temperatura adecvată.

  Există mai multe tipuri de vitrine frigorifice orizontale, precum ar fi:

  • Vitrine pentru carne: acestea sunt echipamente frigorifice cu destinația de a expune și a răci carnea vrac, produsele din carne și produsele de patiserie cu carne.
  • Vitrine frigorifice pentru lactate: acestea au rolul de a expune și a răci diferite produse lactate, precum ar fi brânza, iaurtul și smântâna.
  • Vitrine frigorifice pentru fructe și legume: acestea au rolul de a expune și a răci fructele și legumele proaspete.

  Cum cureți o vitrină frigorifică orizontală?

  Pentru a curăța o vitrină frigorifică orizontală, urmează acești pași:

  • Scoate alimentele din vitrină și păstrează-le la temperatura potrivită în timp ce efectuezi curățarea.
  • Deschide ușa vitrinei și las-o deschisă pentru a permite aerului să circule prin ea în timp ce efectuezi curățarea.
  • Curăță interiorul vitrinei cu o soluție adecvată, precum ar fi o combinație de apă și un detergent delicat sau o soluție de curățare specială. Evită folosirea produselor de curățare puternice sau abrazive, deoarece acestea pot zgâria sau deteriora suprafața vitrinei frigorifice orizontale.
  • Folosește o lavetă sau o perie moale pentru a curăța rafturile și pereții interiori ai vitrinei, în special în zonele unde alimentele au fost depozitate.
  • Curăță cu atenție garniturile de etanșare a ușilor pentru a elimina orice resturi de alimente sau murdărie acumulate acolo.
  • Folosește o cârpă umedă sau o soluție de curățare și șterge ușa și exteriorul vitrinei, evitând să folosești pentru această operațiune produse abrazive sau cu acid.
  • Lasă ușa deschisă pentru a permite aerului să circule prin vitrină și a se usca complet înainte de a pune alimente din nou în interior.
  • Verifică setările de temperatură pentru a te asigura că vitrina este optim setată în raport de produsele stocate în interiorul ei.

  Iată în continuare două modele de vitrine frigorifice orizontale cu agregat intern de la TC Romania Crown Cool care te-ar putea interesa dacă vrei să cumperi acum asemenea echipamente.

  1. Vitrina frigorifică orizontală – WCH-1/E2 1200 EGIDA

  Este un echipament profesional cu răcire statică, agregat intern, termostat electronic cu afișaj digital, degivrare automată și geam frontal drept.

  Vitrina frigorifică orizontală menționată dispune de un sistem de iluminare fluorescentă albă, spațiu de depozitare cu finisaj din aluminiu, o suprafață de expunere a produselor realizată din inox, blat de lucru din PVC și panou frontal metalic.

  Cele mai citite articole

  Culoarea poate fi aleasă de clienți dintre culorile specificate pentru variantele de produs din paleta RAL și, foarte important, este vorba de un echipament frigorific profesional care se poate comanda și cu geam frontal curbat.

  Are un interval de răcire cuprins între +1 și +7 grade Celsius, la fel ca și modelul următor.

  2. Vitrina frigorifică orizontală | WCH-7 1330 OFELIA

  Este o vitrină frigorifică orizontală cu răcire statică și agregat intern, control electronic cu afișaj digital al temperaturii. Degivrarea se realizează în mod automat, ceea ce ușurează întreținerea acestui echipament de stocare și afișare a produselor.

  Prezintă un sistem de iluminare fluorescentă albă și geam frontal cu balamale. Suprafața de expunere, blatul de lucru și spațiul de depozitare sunt realizate din oțel inoxidabil, dar opțional se pot alege și alte variante, de exemplu blatul de lucru din granit.

  Și în cazul acestui model poți alege dimensiunile și culoarea favorită, pentru ca respectivul model de vitrină frigorifică orizontală să se integreze cât mai bine în unitatea ta.

  Pentru detalii și accesoriile opționale pe care le poți comanda dacă alegi unul dintre aceste două echipamente profesională cu răcire statică contactează un reprezentant TC Romania Crown Cool la telefon +40 726-308 900.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole