joi, 18 iulie 2024
More
  AcasăDiverseCum putem crea o ținută Bohemian Chic?

  Cum putem crea o ținută Bohemian Chic?

  -

  În sezonul estival, femeile tind să fie atrase din ce în ce mai mult de stilul Bohemian Chic, cunoscut și sub denumirea de Boho Chic. 

  Este caracterizat printr-un stil romantic, cu fuste sau rochii lungi, cu imprimeuri florale, etnice, dantelate, însoțite de pălăriile stil gipsy și cizmele de cowboy. De asemenea, nu lipsesc nici bentițele în stil hippie sau bocancii army care pot fi negri sau de camuflaj. 

  Stilul sugerează libertate de exprimare, nonconformism, atitudine rebelă, dar pe lângă acestea, mai surprinde și pasiunea pentru artă, pictură, muzică și literatură. Cu alte cuvinte, stilul Boho-chic nu numai că susține gândirea liberă, dar se bazează și pe cunoașterea sau aprofundarea laturii spirituale prin artă. 

  De asemenea, nici alegerea unor bijuterii din aur adecvate nu este o sarcină care poate fi neglijată cu ușurință, pentru că accesoriile capătă un rol decisiv.

  4 sfaturi de care să ții cont pentru crearea unei ținute Bohemian Chic

  1. Fusta sau rochia cu imprimeuri florale sau etnice

  Cele mai citite articole

  Având la bază stilul gipsy, fustele sau rochiile trebuie să fie lungi și să aibă un imprimeu inspirat din natură sau să aibă motive etnice. Rochia sau fusta este elementul central, cel care nu trebuie să lipsească dintr-o astfel de ținută. Pentru a nu exista riscul creării unei ținute cu aer ponosit, se recomandă folosirea unei fuste lungi din dantelă gri, care să inspire un aer modern. În completare, se poate opta pentru o geacă neagră de piele.

  2. Bijuteriile adecvate și pălăriile în stil gipsy

  Pentru a se obține o ținută boho chic în întregime, este necesar să nu lipsească sub nicio formă pălăria cu motive și imprimeuri specifice stilului gipsy, care să completeze rochia sau fusta menționată la punctul anterior. De asemenea, un alt element care nu trebuie să lipsească sub nicio formă este lănțișorul din aur de dimensiuni mari. De el se poate atașa un pandantiv cu motive romantice, florale sau o piatră prețioasă.

  3. Încălțămintea stil cowboy cu piele întoarsă și franjurile

  Un alt element pe care orice pasionat al stilului boho chic trebuie să îl aibă în vedere este redat chiar de franjurile, care pot fi aplicate fie la cizme, genți sau chiar la geaca de piele. De acestea se mai pot atașa și elementele specifice stilului, cum ar fi broderiile, țintele, mărgelele etc. 

  4. Cardigane lungi

  Cardiganele lungi sunt unele dintre cele mai interesante piese vestimentare, indiferent că este vorba de iubitorii stilului boho sau nu. Există o mulțime de variante cu modele și broderii interesante, care pot fi purtate atât la o plimbare prin oraș, cât și la serviciu.

  Bohemian Chic este un stil romantic, preferat de multe persoane, care poate să fie purtat cu precădere în timpul sezonului estival, datorită pieselor vestimentare ce inspiră relaxare și voie bună și a eleganței oferite de bijuteriile din aur.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole