joi, 13 iunie 2024
More
  AcasăDiverseGrupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv, achiziționează ferma de găini ouatoare de...

  Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv, achiziționează ferma de găini ouatoare de la Colceag 

  -

  Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv, achiziționează ferma de găini ouatoare de la Colceag 

  Această achiziție consolidează poziția Grupului Carmistin pe piața avicolă din România, deschizând oportunități noi de dezvoltare a activității. La Provincia, brandul deținut de Grupul Carmistin, lansează prima gamă de ouă – La Provincia, ouă de la găini vegetariene, diversificându-și gama de produse.

  Prin lansarea gamei de ouă, La Provincia demonstrează angajamentul său de a răspunde nevoilor și preferințelor consumatorilor din România, aceștia fiind tot mai interesați de produse alimentare sănătoase, de înaltă calitate și realizate în mod responsabil.

  În plus, prin această investiție, Iustin Paraschiv dorește să promoveze conceptul de fermă tradițională, susținând comunitatea prin crearea unor noi locuri de muncă. De asemenea, compania își asumă un angajament ferm față de calitatea produselor sale și față de respectarea standardelor etice în producție.

  Lansarea gamei de ouă La Provincia este o nouă dovadă a faptului că Grupul Carmistin este un actor important în promovarea agriculturii sustenabile și a practicilor de producție responsabile.

  Achiziționarea fermei de la Colceag de către compania condusă de Iustin Paraschiv reprezintă un pas important pentru dezvoltarea activității Carmistin, fiind urmărită promovarea conceptului de fermă tradițională și susținerea comunității prin crearea de noi locuri de muncă.

  La Provincia este un brand românesc ce se axează pe calitatea produselor sale, dar și pe respectarea mediului înconjurător și a bunăstării păsărilor. În ceea ce privește produsele sale, brandul La Provincia oferă publicului de larg consum o gamă diversificată de produse din carne de pui, de înaltă calitate, aliniate cerințelor actuale ale acestuia. În plus, La Provincia este mereu în căutarea de noi inovații pentru a îmbunătăți produsele sale și răspunde prompt nevoilor și așteptărilor clienților săi.

  Brandul a pus întotdeauna accentul pe sustenabilitatea și responsabilitatea față de mediu, iar acest lucru se reflectă în produsele lor de calitate superioară.

  Ouăle La Provincia provin de la păsări crescute în condiții optime, hrănite cu cereale cultivate pe terenurile ce aparțin companiei, aducând un plus de calitate și autenticitate produselor La Provincia.

  Cele mai citite articole

  Aceste cereale sunt cultivate pe terenurile deținute de companie în zona Horezu, renumită pentru solurile sale fertile și aerul curat, condiții ce permit cerealelor să se dezvolte în cele mai bune condiții și să ofere păsărilor hrană de cea mai bună calitate.

  Astfel, ouălele rezultate sunt bogate în nutrienți și au o culoare intensă a gălbenușului, specifică păsărilor crescute în mod tradițional. Astfel, consumatorii pot fi siguri că ouăle La Provincia sunt o alegere sănătoasă și gustoasă.

  Ouăle de la găini vegetariene La Provincia pot fi regăsite de consumatori în rețeaua de magazine Kaufland, la caserolă de 10 bucăți, fiind ambalate manual pentru a garanta prospețimea și igiena produsului. Achiziția fermei de la Colceag consolidează poziția Grupului Carmistin pe piața produselor din carne de pasăre și reprezintă un exemplu de promovare a agriculturii sustenabile și a practicilor de producție responsabile.

  Această achiziție vine la pachet cu angajamentul Grupului Carmistin față de comunitate și calitatea produselor sale. Iustin Paraschiv dorește să promoveze conceptul de fermă tradițională, oferind locuri de muncă noi și respectând standardele etice în producție.

  Prin inițiativa sa, compania reușește să ofere consumatorilor din România produse alimentare sănătoase și de înaltă calitate, răspunzând nevoilor și preferințelor lor. În plus, brandul La Provincia se evidențiază pe piața agroalimentară prin practicile sale responsabile de producție și sustenabilitatea față de mediu.

  La Provincia este un brand românesc apreciat pentru calitatea superioară a produselor sale și pentru practicile sale de producție responsabile. Aceste produse sunt create din carne de pui hrănit cu cereale cultivate de companie într-o agricultură proprie și responsabilă, oferind un plus de calitate și autenticitate produselor.

  Astfel, ouăle La Provincia reprezintă o alegere sănătoasă și gustoasă, fiind bogate în nutrienți și având o culoare intensă a gălbenușului specifică păsărilor crescute în mod tradițional.

  În concluzie, Grupul Carmistin și brandul La Provincia sunt exemple de practici responsabile în producția alimentară, promovând agricultura sustenabilă și respectând standardele etice în producție. Prin inițiativele lor, aceștia reușesc să ofere consumatorilor din România produse alimentare de înaltă calitate și sănătoase, aducând un plus de autenticitate și valoare durabilă în industria alimentară.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole