marți, 3 octombrie 2023
More
  AcasăAutoPăreri despre cele mai căutate produse de pe site-ul TuningRO

  Păreri despre cele mai căutate produse de pe site-ul TuningRO

  -

  TuningRO este un magazin online specializat în comercializarea de accesorii auto de top, care au ca scop îmbunătățirea experienței de condus și a aspectului vehiculului tău. Magazinul oferă o gamă variată de produse, inclusiv sisteme de iluminare LED, jante și anvelope, becuri auto, huse pentru scaune, bare pentru portbagaj și multe altele.

  Unele dintre cele mai populare produse oferite de TuningRO sunt sistemele de iluminare LED, care au capacitatea de a îmbunătăți vizibilitatea și aspectul mașinii tale. Aceste sisteme includ faruri cu LED-uri, stopuri cu LED-uri, lumini de poziție și lumini de număr. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele tale și au o performanță superioară față de sistemele tradiționale de iluminare.

  TuningRO oferă de asemenea o gamă variată de capace pentru jante, care îmbunătățesc aspectul și contragreutăți pentru jante, care ajută la echilibrarea roților și prevenirea vibrațiilor în timpul rulării.

  Pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul și funcționalitatea mașinii, TuningRO oferă kituri de caroserie și alte accesorii de exterior. Acestea includ praguri laterale, capace pentru oglinzi, bare pentru portbagaj și multe altele. Aceste accesorii pot îmbunătăți aspectul mașinii tale și pot oferi o performanță aerodinamică îmbunătățită.

  Produse de top

  Printre produsele de top oferite de TuningRO se numără barele portbagaj Aero Mazda 6 Wagon 2013, care sunt accesorii excelente pentru posesorii acestui model de vehicul. Aceste bare de portbagaj sunt concepute special pentru modelul Mazda 6 Wagon (GH) din 2013 și vin cu un sistem antifurt integrat, care le face un accesoriu excelent pentru călătorii și excursii, oferind siguranța că bagajele și echipamentul tău sunt în siguranță pe acoperișul mașinii.

  Cele mai citite articole

  Husele de scaune Citroen C4 2011-2022 sunt o alegere excelentă pentru proprietarii de vehicule Citroen C4. Aceste huse de scaune sunt ușor de instalat și de întreținut, sunt concepute să se potrivească perfect scaunelor vehiculului tău și pot fi fixate rapid și ușor, fără a fi nevoie de cunoștințe avansate de mecanică sau de unelte speciale.

  Becurile auto Xenon Philips D1S 4300K 35W 85v oferă o luminozitate puternică și o gamă largă de temperaturi de culoare, cu o valoare de 4300K. Aceste becuri auto au o luminozitate excelentă și un efect de iluminare alb-strălucitor, îmbunătățind vizibilitatea pe timp de noapte și asigurând o conducere sigură și confortabilă. Ele sunt fabricate din materiale de calitate superioară, astfel că sunt durabile și rezistente la uzură și la impact. Aceste becuri auto sunt concepute să reziste la temperaturi ridicate și la vibrații, fiind un produs fiabil și de încredere pentru sistemul de iluminare al vehiculului tău.

  Accesoriile auto sunt importante pentru a te asigura că vehiculul tău este într-o stare bună de funcționare și îndeplinește toate nevoile tale. Acestea îmbunătățesc siguranța la condus, confortul în timpul condusului, performanța vehiculului și aspectul acestuia. De asemenea, achiziționarea de accesorii auto de calitate superioară poate crește valoarea vehiculului tău și poate face vehiculul mai atractiv pentru potențialii cumpărători.

  Livrare

  Livrarea produselor se face în cel mult 48 de ore de la confirmarea comenzii, prin intermediul firmei de curierat GLS, iar costul livrării variază în funcție de greutatea și volumul coletului. TuningRO livrează și în afara României, iar în cazul în care nu ești mulțumit de produsul primit, îl poți returna în termen de 14 zile conform politicii de retur specificată pe site.

  În cazul în care ai întrebări sau nelămuriri cu privire la produse sau serviciile TuningRO si păreri, poți contacta echipa magazinului la numărul de telefon 0371 900 186.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole