luni, 11 decembrie 2023
More
  AcasăTehnologieIti doresti un aspirator multifunctional? Alege sistemul Kirby! 

  Iti doresti un aspirator multifunctional? Alege sistemul Kirby! 

  -

  De obicei, atunci cand se face curatenie intr-o casa, este nevoie sa se aspire podelele, sa se spele, sa se sterga praful de pe corpurile de mobilier si chiar de pe celelalte suprafete din incapere, cum ar fi canapelele si perdelele. Toate acestea atrag praful, facand astfel aerul din interior mai greu de respirat. 

  De aceea, pentru a putea curata eficient toate aceste suprafete, este nevoie sa se foloseasca diferite tehnici si echipamente, ceea ce presupune investitii in numeroase tipuri de dispozitive si solutii pentru curatare. Exista insa posibilitatea ca intreaga curatenie dintr-o casa sa fie facuta cu un singur dispozitiv, care poate fi insa folosit pentru diferite etape ale curateniei. Acest dispozitiv este, de fapt, sistemul Kirby. 

  Ce este sistemul Kirby si cum poate folosit? 

  Sistemul Kirby este un sistem de curatenie si igienizare care poate fi folosit pentru orice tip de suprafete. Acesta este un aspirator, dar datorita numeroaselor accesorii ale sale – 12 la numar – poate fi transformat in diferite dispozitive pentru curatenie, in functie de nevoi. 

  Cele mai citite articole

  De exemplu, acesta poate fi folosit atat ca un aspirator clasic, dar si ca un aspirator vertical sau un aspirator de mana. De asemenea, cu accesoriile potrivite, Kirby poate fi folosit si pentru spalarea suprafetelor textile din casa, de la covoare la canapele si fotolii si chiar saltele. Tocmai de aceea, cand vine vorba despre Kirby, pareri sunt preponderent pozitive, cei care l-au incercat fiind convinsi ca au facut alegerea cea mai potrivita. 

  Cum functioneaza Kirby?

  Modul de functionare al sistemului Kirby este unul simplu. Odata instalat si montate accesoriile potrivite, nu mai ramane decat sa se curete suprafata asupra careia se doreste sa se actioneze. Datorita puterii ridicate, acest aspirator va absorbi chiar si particulele de praf si acarieni care se afla in profunzimea straturilor dintr-o canapea sau o saltea. 

  Totodata, pot fi aspirate atat suprafete dure, cat si suprafete delicate, cum sunt perdelele de la ferestre, deoarece exista cate un accesoriu potrivit pentru fiecare, iar spalarea textilelor se face cu spuma uscata, astfel incat sa nu existe accidente din cauza unei cantitati ridicate de apa sau umiditate. 

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole