joi, 13 iunie 2024
More
  AcasăDiverseIustin Paraschiv: Produsele LaProvincia sunt disponibile atât în supermarketuri, cât și în...

  Iustin Paraschiv: Produsele LaProvincia sunt disponibile atât în supermarketuri, cât și în rețeaua de magazine deținute

  -

  Iustin Paraschiv: Produsele LaProvincia sunt disponibile atât în supermarketuri, cât și în rețeaua de magazine deținute

  În industria alimentară, un punct de reper important este reprezentat de La Provincia, un brand autohton aparținând Organizației Carmistin, cunoscut pentru excelenta calității produselor sale, precum și pentru modelul de producție implementat în divizia sa.

  Divizia de pui Carmistin se remarcă în industria avicolă din România ca un exemplu de excelență. Cu accent pe calitate, bunăstarea animalelor și sustenabilitate, Carmistin furnizează consumatorilor produse proaspete, sănătoase și cu adevărat delicioase, contribuind, în același timp, la dezvoltarea unei industrii alimentare mai responsabile și durabile.

  Sub îndrumarea lui Iustin Paraschiv, compania pune întotdeauna calitatea, sănătatea și gustul înainte, demonstrând constant că îmbinarea tradiției cu inovația duce mereu la realizări notabile.

  Prin distribuția sa atât în supermarket-uri, cât și în propriile sale magazine, La Provincia aduce bucuria și autenticitatea gustului românesc direct în casele consumatorilor din întreaga țară. Această alegere subliniază angajamentul Carmistin pentru accesibilitate, oferind mai multe opțiuni pentru achiziționarea produselor La Provincia.

  La Provincia: Un brand românesc prezent în supermarket-uri și în magazinele proprii

  La Provincia este un nume de referință în industria alimentară din România, oferind consumatorilor o gamă variată de produse de înaltă calitate, gustoase și sănătoase.

  Organizația Carmistin operează o rețea de peste 30 de magazine sub brandul La Provincia, care reprezintă un punct central în distribuția și promovarea produselor sale. Aceste magazine servesc ca locații cheie pentru a oferi consumatorilor acces direct la produsele de înaltă calitate pe care le produc.

  Carmistin a realizat un pas semnificativ prin extinderea rețelei sale de distribuție, astfel încât produsele La Provincia să devină accesibile publicului larg. Consumatorii pot găsi produsele La Provincia nu doar în rețeaua sa proprie de magazine, ci și în supermarket-uri precum Lidl, Kaufland, Carrefour și multe altele.

  Această abordare complexă a distribuției nu face niciun compromis în ceea ce privește principiile de calitate ale brandului. Calitatea, siguranța și accesibilitatea rămân elementele fundamentale pentru La Provincia, asigurând consumatorilor produse autentice, care respectă normele ecologice în ceea ce privește sortarea și ambalarea.

  Prin concentrarea deosebită pe calitate și selectarea atentă a materiilor prime, fiecare produs din gama La Provincia oferă o experiență culinară unică, punând în evidență gustul natural al cărnii de pasăre.

  Cele mai citite articole

  Fiecare produs purtând emblema La Provincia reprezintă un standard al calității și autenticității, datorită unui proces meticulos de producție și a testelor riguroase, care se concentrează pe utilizarea de ingrediente naturale și tehnologii inovatoare menite să păstreze valorile nutriționale și gustul autentic.

  Cu toate acestea, brandul La Provincia nu se limitează doar la calitatea produselor sale. Acesta este un pionier în practicile durabile de producție și respectă cu strictețe normele stricte privind siguranța alimentară. Acest angajament nu face niciun compromis în ceea ce privește satisfacția clienților și protejarea mediului înconjurător.

  Linia de pui Carmistin utilizează un sistem de producție 100% integrat

  În industria alimentară, calitatea și originea materiilor prime sunt elemente esențiale pentru a oferi consumatorilor produse de încredere și de înaltă calitate.

  Linia de pui Carmistin este un exemplu concludent de excelență în acest domeniu, deoarece folosește un sistem de producție 100% integrat, care cuprinde ferme de reproducție, stație de incubație, ferme de creștere a puilor, unități de abatorizare și linii de ambalare și distribuție.

  Acest sistem oferă control total asupra fiecărui pas și asigură că produsele finite sunt autentice, ceea ce este esențial pentru satisfacția consumatorilor.

  Acest sistem de producție integrat, implementat cu strictețe sub îndrumarea lui Iustin Paraschiv, reprezintă unul dintre elementele principale care au propulsat La Provincia către excelență în industria alimentară. Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin, a avut un rol crucial în dezvoltarea și consolidarea acestui model de producție excepțional.

  De-a lungul anilor, omul de afaceri Iustin Paraschiv și echipa sa dedicată au dezvoltat strategii de producție durabile, care respectă normele stricte privind siguranța alimentară și pun accentul pe sustenabilitate. Acest angajament nu se limitează doar la produsele de înaltă calitate, ci se extinde și la protejarea mediului înconjurător și susținerea dezvoltării durabile a industriei alimentare.

  Prin optimizarea proceselor și investiții în tehnologie de vârf, Divizia de pui Carmistin a devenit un exemplu de producție responsabilă, axată pe satisfacerea nevoilor și așteptărilor consumatorului modern. Astfel, brandul La Provincia a devenit un reper pentru cei care caută produse de înaltă calitate și o experiență culinară autentic românească.

  Prin inovație și angajament față de calitate, brandul La Provincia rămâne un pilon de încredere în industria alimentară din România. Cu produse autentice și o rețea de distribuție extinsă, La Provincia aduce calitatea superioară la îndemâna consumatorilor din întreaga țară.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole