joi, 13 iunie 2024
More
  AcasăUncategorizedNume cu litera j

  Nume cu litera j

  -

  Nume cu litera j

  Jasmine

  Jasmine este un nume de origine persana si inseamna floare de iasomie. Acesta poate fi folosit atat pentru fete cat si pentru baieti, in functie de cultura. Este un nume foarte popular in tarile arabe, avand o semnificatie profunda. Numele are radacini mitice, iar Jasmine a fost, in trecut, un nume al bunicii pentru majoritatea familiilor arabe. Acest nume poate fi adaptat si in cultura occidentala, devenind foarte popular in randul generatiilor mai tinere.

  Jahiel

  Jahiel este un nume de origine ebraica si inseamna "tot ce este divin". Acest nume provine din vechiul testament si este folosit inca din secolul al XVI-lea. Este un nume foarte popular in randul persoanelor de religie evreiasca, dar poate fi folosit si in alte culturi, fiind adaptat si pronuntat in mod diferit. De obicei, este folosit pentru baieti si are o semnificatie importanta, fiind un nume cu o istorie impresionanta.

  Jade

  Jade este un nume de origine franceza si inseamna "piatra prețioasa". Acesta poate fi folosit atat pentru fete cat si pentru baieti. Este un nume foarte popular in cultura occidentala si in randul persoanelor de origine franceza, avand o semnificatie profunda. Numele are radacini vechi si poate fi adaptat si pronuntat in mod diferit. Acesta poate fi folosit in orice cultura, fiind un nume care aduce noroc si fericire.

  John

  Cele mai citite articole

  John este un nume de origine ebraica si inseamna "Dahul Domnului". Acest nume este foarte popular in tarile occidentale si este folosit atat pentru fete cat si pentru baieti. Este un nume foarte traditional si se poate adapta in orice cultura, fiind adaptat si pronuntat in mod diferit. Acest nume are o semnificatie profunda, avand radacini in religia ebraica si in vechiul testament.

  Jazmin

  Jazmin este un nume de origine persana si inseamna "floare de jasmine". Acesta poate fi folosit atat pentru fete cat si pentru baieti, in functie de cultura. Este un nume foarte popular in tarile arabe, avand multe semnificatii profunde. Numele are radacini mitice, iar Jazmin a fost, in trecut, un nume al bunicii pentru majoritatea familiilor arabe. Acest nume poate fi adaptat si in cultura occidentala, devenind foarte popular in randul generatiilor mai tinere.

  Jorja

  Jorja este un nume de origine greaca si inseamna "dorinta de viata". Acest nume provine din vechiul testament si a devenit foarte popular in tarile europene, fiind folosit atat pentru fete cat si pentru baieti. Numele are o semnificatie importanta, fiind un nume cu o istorie impresionanta. Acesta poate fi adaptat si pronuntat in mod diferit in functie de cultura, fiind unul dintre numele cele mai populare in randul generatiilor mai tinere.

  Cele mai citite articole

  Articolul precedent
  Articolul următor

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole