joi, 18 iulie 2024
More
  AcasăUncategorizedNume fete exotice

  Nume fete exotice

  -

  Introducere

  Un nume exotic poate fi diferit de un nume obișnuit și aduce cu sine sentimente și imagini unice. Acestea pot fi nume din culturi diferite, nume rare din alte țări sau nume exotice inventate. Un nume exotic poate fi inspirat din mai multe izvoare, cum ar fi mitologia, istoria, religia sau evenimentele. Este de dorit ca numele aleas pentru copil să reflecte emoția și speranța unei mame și tatăl.

  Numele exotice ale vedetelor

  Unele vedete celebre au ales nume exotice pentru copiii lor, începând de la Denzel Washington care și-a numit fiica Katia si fiul lui Malcolm și până la Jenna Fischer care și-a botezat fiul Weston. Alte vedete care au optat pentru nume exotice pentru proprii copii sunt: Gwen Stefani și Gavin Rossdale, cu fiica și fiul lor, Zuma și Kingston; Mark Wahlberg, cu fiul său, Michael; Nicole Richie și Joel Madden, cu fiica și fiul lor, Harlow și Sparrow; și Angelina Jolie și Brad Pitt, cu fiica lor, Shiloh.

  Nume exotice din culturile asiatice

  Din Asia, numele exotice sunt adesea inspirate de mitologie, istorie sau religie. Unele dintre cele mai populare nume exotice chineze sunt Fei (zbor), Jing (lucruri frumoase), Xiao (râs), Xian (plăcut), Zhen (adevărat) și Zhi (înțelepciune). Japonezii optează pentru nume precum Chiyo (mii de anotimpuri), Hayato (vântul falnic), Kiyoshi (curat sau adevărat), Takumi (meșteșugă) și Yui (legătură). Coreenii își aleg adesea numele dintr-o listă de nume tradiționale, cum ar fi Eun (gratitudine), Geon (frumusețe), Hyeon (știință), Jin (adevăr) sau Seon (cerul luminos).

  Nume exotice din Europa și Africa

  Cele mai citite articole

  Există, de asemenea, nume exotice din Europa și Africa. Lituanienii optează adesea pentru nume precum Gediminas (un împărat legendar din Lituania), Ona (binecuvântare), Žaneta (Dumnezeu este milostiv), Vyta (fidel) sau Vytautas (fidel). Persanul este o altă limbă cu nume exotice, cum ar fi Arman (dorințe), Farzad (fermecător), Farzan (binecuvântat), Armaiti (pământul) sau Zohreh (lumină). Africa oferă, de asemenea, nume exotice, cum ar fi Ama (așteptare), Kwame (născut vineri), Owusu (ziua duminicii) și Zola (pacea).

  Nume exotice inventate

  Numele exotice inventate sunt adesea create de părinți care doresc să dea copiilor lor un nume original. Aceste nume exotice inventate pot veni din alte limbi sau pot fi create folosind sunete sau variind alte nume. Aceste nume pot fi, de asemenea, ajustate folosind numere și simboluri. Aceste nume exotice inventate pot fi, de asemenea, create de părinți care doresc să inventeze o poveste și să ofere copilului un nume care să reflecte acest lucru.

  Alegerea numelui potrivit

  Alegerea unui nume potrivit pentru copilul tău poate fi o sarcină dificilă, deoarece poate fi o decizie de viață pentru copilul tău. Înainte de a alege un nume, este important să vă documentați și să citiți despre istoria și semnificația numelui. Alegerea unui nume exot poate fi o modalitate distractivă de a oferi copilului tău un nume care să-i amintească de cultură și istorie. Cu toate acestea, este important să vă considerați opțiunile cu atenție și să vă asigurați că alegeți un nume care se potrivește copilului tău și familiei tale.

  Cele mai citite articole

  Articolul precedent
  Articolul următor

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole