joi, 13 iunie 2024
More
  AcasăCasa & GradinaVrei sa ai deschisa terasa chiar si iarna? Afla cum!

  Vrei sa ai deschisa terasa chiar si iarna? Afla cum!

  -

  Vrei sa ai deschisa terasa chiar si iarna? Afla cum!

  Domeniul Horeca este unul dintre cele mai competitive din piata, motiv pentru care antreprenorii din acest domeniu trebuie sa gaseasca solutii care sa ii diferentieze de concurenta si sa atraga cat mai multi clienti. 

  Iarna este un sezon in care oamenii nu au prea multe variante de a petrece timpul liber, astfel ca multi dintre ei aleg sa iasa in oras cu prietenii. Numai ca in cafenele si restaurante locurile sunt limitate. In aceasta situatie, antreprenorii pot alege pergole bicolimatice retractabile pentru terasele lor, astfel incat clientii sa se poata relaxa pe terasa si in zilele geroase de iarna. 

  De ce sunt utile pergolele retractabile pentru terase? 

  Pergolele retractabile sunt un tip de acoperis care poate fi inchis si deschis in functie de preferinte, motiv pentru care sunt foarte utile atat in anotimpul rece sau in cel ploios, pentru ca ofera adapost impotriva vremii nefavorabile, cat si in anotimpul cald, cand razele soarelui sunt foarte puternice. 

  Cele mai citite articole

  Astfel ca cei care aleg astfel de solutii pentru terasele lor au numai de castigat. In plus, acestia pot alege sa inchida terasa, pe timpul iernii, si cu ferestre din tamplarie PVC, pentru a asigura un confort termic optim clientilor lor. Daca aleg ferestre mari, care sa permita o mai buna vizibilitate catre exterior, clientii vor petrece mult timp in compania prietenilor si a unei bauturi calde, pe o terasa de unde pot admira iarna cu farmecul ei. 

  In ce situatii mai este potrivit acest tip de pergole? 

  Un alt aspect important legat de pergole este acela ca permit o aerisire mai buna a spatiului, prin deschiderea si inchiderea rapida a acestora. 

  In deosebi acest criteriu face ca pergolele sa fie o solutie foarte potrivita si pentru alte tipuri de spatii, cum ar fi un complex comercial, o piscina sau zona spa, ori chiar pentru o zona care este destinata relaxarii angajatilor.

  In concluzie, orice tip de terasa si spatiu care se doreste sa poata fi inchise/ deschise sunt potrivite pentru a fi acoperite cu pergole retractabile, care sa permita adaptarea rapida la conditiile meteo schimbatoare. 

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Ultimele Articole